BRAMBOROVÝ GULÁŠ S VEPŘOVOU KONZERVOU A KAPUSTOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 750 g brambor, 1 kapusta, 1 konzerva vepřového ve vlastní šťávě, 2 lžíce mouky, l cibule, 3 stroužky česneku, pepř, majoránka, kmín, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Do většího kastrole dáme rozehřát sádlo z konzervy. Osmažíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme předem povařenou a na proužky nakrájenou Kapustu, na kousky nakrájené oloupané brambory, osolíme, podlijeme vodou a dusíme, až jsou brambory měkké. Pak pokrm zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody, okořeníme česnekem, majoránkou, kmínem a pepřem a povaříme. Nakonec přidáme maso z konzervy, prohřejeme, dochutíme a podáváme.



BRAMBOROVÝ GULÁŠ S VEPŘOVOU KONZERVOU A KAPUSTOU. BRAMBOROVÝ GULÁŠ S VEPŘOVOU KONZERVOU A KAPUSTOU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1507 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz